jueves, 10 de noviembre de 2011

Atol of Sweetcorn - fried yucca

Atoles are very popular beverages in El Salvador with roots in Mayan cuisine. They are a sort of thick drink often eaten with a spoon. Atol de elote is based on fresh corn (elote) and has a wonderfully fresh flavor. For ultimate effect, serve it in a bowl made out of a dried calabash gourd.



Los Atoles son bebidas muy populares en El Salvador con raíces en la cocina Mayan. Ellos son una especie de bebida gruesa a menudo comida con una cuchara. El Atol de elote está basado en el maíz fresco (elote) y tiene un sabor maravillosamente fresco. Para el efecto último, sírvalo en un tazón hecho de una calabaza de calabaza secada.







yuca frita- fried yucca


It is possible to serve parboiled or fried, accompanied as tanning, Creole sauce with pedacitos of chicharrón or pepesca (pescaditas of river). Generally it makes use in sheets of garden.


puede servir sancochada o frita, acompañada de curtido, salsa criolla con pedacitos de chicharrón o pepesca (pescaditas de río). Generalmente se sirve en hojas de huerta.

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